U bent nu hier: Home » Overijssel

Pianist Overijssel (3)

Pianist-vinden.nl bevat helaas nog geen pianisten in Overijssel. Voer bovenaan deze pagina uw postcode in voor de dichtstbijzijnde pianisten of ga naar direct contact met pianisten om via één e-mail in contact te komen met meerdere pianisten tegelijk. Hieronder worden nu overige resultaten getoond.

«« « 1 2 3

Onell Music

Niet gevestigd in de provincie Overijssel.
1e van der Kunstraat, 2521 AS Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: -, Fax: -, KvK: -
Website onbekend
Onell, een gerenommeerde pianist, betovert publiek over de hele wereld met
hun virtuoze optredens en diepgaande muzikale interpretaties.

Terwijl Onell volwassen werd, begonnen ze aan een reeks internationale wedstrijden, waar hun uitzonderlijke techniek en diepgaande muzikaliteit lovende kritieken oogstten. Ze wonnen talrijke onderscheidingen en kregen erkenning voor hun vermogen om op een diep emotioneel niveau contact te maken met het publiek.

Bekend om hun veelzijdigheid en rijke repertoire, navigeert Onell naadloos door verschillende muzikale stijlen, van de delicate nuances van klassieke composities tot de levendige ritmes van rock en hedendaagse genres. Hun optredens worden gekenmerkt door een diepe gevoeligheid en een diep begrip van de bedoelingen van de componisten, waardoor ze elk stuk dat ze spelen nieuw leven inblazen.

Naast hun solo-optredens heeft Onell ook samengewerkt met collega-musici, wat hun veelzijdigheid en vermogen om krachtige muzikale dialogen te creëren heeft aangetoond. Ze hebben de podia van prestigieuze concertzalen over de hele wereld opgeluisterd en het publiek in vervoering gebracht met hun artisticiteit en magnetische podiumprésence.

Hun vermogen om de grenzen van taal en cultuur te overstijgen door middel van de universele taal van de muziek heeft van hen een ware ambassadeur van de piano gemaakt, die het leven van het publiek wereldwijd verrijkt.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Onell Music

Andy Dekker

Niet gevestigd in de provincie Overijssel.
Lieving 32, 9411 TD Beilen (Drenthe)
Tel: -, Fax: -, KvK: -
Website onbekend
Voor koor-begeleiding, begeleiding in kerkdiensten, of pianoles.

Ook voor pianist in een gospel-band.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Andy Dekker

Dave Baaij Productions

Niet gevestigd in de provincie Overijssel.
Oosteinde, 2841 AA Gouda (Zuid-Holland)
Tel: -, Fax: -, KvK: -
Website onbekend
Dave Baaij

Muzikant, zanger, pianist, toetsenist, one man band, keyboardspeler, live muziek tot in de puntjes verzorgd voor ieder feest! Avondvullend programma met weinig pauze.

Wie is? En wat doet, "Dave Baaij"

Al meer dan 25 jaar is Dave als muzikant, zanger, entertainer bezig in de entertainment wereld en weet wat er zoal nodig is om een avond succesvol te laten verlopen. Organisatie en goed overleg met de opdrachtgever waar opgetreden gaat worden staat hoog in het vaandel. Met Dave kunt u goeie afspraken maken om uw wensen door te nemen zodat het voor beide partijen duidelijk is wat er gaat gebeuren.


The one man band: Dave Baaij staat garant voor een succesvolle avond met weinig pauze en veel enthousiasme en met een breed repertoire. ook kunt u op de website geluidsfragmenten beluisteren!

Muzikale voordelen:

Geluid's niveau in overleg.
Geen bemiddeling's kosten.
Direct persoonlijk contact met de muzikant.
Schriftelijke overeenkomst.
Nog meer voordelen van "Live muziek" zijn, als uw gasten een liedje of stukje willen voordragen er dan begeleiding aan toegevoegd kan woorden door piano of keyboards. Dit is niet mogelijk met een losse Zanger of met een Dj.

"Dave Baaij" Productions

Oosteinde 11 - H64
2841AA Moordrecht
Tel.0182-372203
Tel.06-54961034

KvK.Rotterdam nr.65849272
BTW nr. NL154284701B01
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Dave Baaij Productions

«« « 1 2 3
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy