U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam

Pianist Amsterdam

Hieronder vindt u een overzicht van alle pianisten in Amsterdam. Voor een overzicht van pianisten in de provincie Noord-Holland, ga naar pianist Noord-Holland. Of ga naar direct contact met pianisten om via één e-mail in contact te komen met meerdere pianisten tegelijk.

1

Floris Lamers

Kijkduinstraat 20-2, 1055 XZ Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0647554332, Fax: -, KvK: 54849357
Huur een Pianist is een platform waarop vraag en aanbod bij elkaar worden
gebracht, gerund door de muzikanten zelf. Hier kunt u professionele pianisten boeken met elke een eigen specialisme; allround, klassiek, jazz en pop! Op onze website bekijk je foto's, video's en natuurlijk geluidsdemo's van het pianospel. Wij hebben veel ervaring met het omlijsten van bruiloften, het spelen van achtergrondmuziek en met bedrijfs-events als diners, congressen, recepties. Daarnaast hechten we waarde aan het onderhouden van goede en heldere communicatie met onze opdrachtgevers, zodat de voorbereiding van uw gelegenheid zo gedegen als mogelijk verloopt. Wij denken graag met u mee!
Pianist voor achtergrondmuziek, Pianist voor bruiloft / ceremonie /
receptie, Pianist voor bedrijfsevenementen, Pianist voor Maatproducties, Duo's of Trio's met bv Zang, Sax, Contrabas, Drums, Pianist met violist en cellist, Jazz/pop kwartet dat wisselt van achtergrond naar dansmuziek
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Floris Lamers

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy