U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Berkel Enschot

Pianist Berkel Enschot

Hieronder vindt u een overzicht van alle pianisten in Berkel Enschot. Voor een overzicht van pianisten in de provincie Noord-Brabant, ga naar pianist Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met pianisten om via één e-mail in contact te komen met meerdere pianisten tegelijk.

1

Toonaangevend

't Zwaantje 11, 5056 ED Berkel Enschot (Noord-Brabant)
Tel: 0614366636, Fax: -, KvK: 18067810
Sfeervolle muziek is ongetwijfeld een toegevoegde waarde op uw borrel,
bruiloft of verjaardag! Allround pianist Jeroen Granneman is uniek in sfeervolle achtergrondmuziek op piano en keyboards. Van jazz tot pop en van pop tot licht klassiek. Romantische popsongs worden afgewisseld met jazzy standards of uptempo nummers. Zijn improvisatievermogen zorgt ervoor dat hij kan spelen wat u wilt horen! Improvisatie op persoonlijk niveau in stijl. Gezelligheid en sfeer staan centraal.

Sfeer&Meer Music
Smaakvol, kleurrijke klanken, professioneel, jong en verzorgd. Bedrijfsevenementen kleuren wij met jazz en loungeklanken. Op particuliere feesten breiden wij smaakvol ons repertoire uit. We zijn flexibel en allround. Bijzonder geschikt om sfeer te creëren met kleinere optredens in een select gezelschap. Maar we kunnen ook intimiteit brengen in grotere zalen. De interactie met ons publiek staat hoog in het vaandel. We improviseren erop los. Chique, modern en uniek. Wij verliezen de kwaliteit daarbij nooit uit het oog!
Diensten: Muziekschool, Allround pianist, Opnamestudio, Pianoles, Keyboardles
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Toonaangevend

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy