U bent nu hier: Home » Limburg

Pianist Limburg

Hieronder vindt u een overzicht van alle pianisten in Limburg. Voor een overzicht van pianisten per plaats in de provincie Limburg, ga naar pianisten Limburg. Of ga naar direct contact met pianisten om via één e-mail in contact te komen met meerdere pianisten tegelijk.

1

Kamerton

ERA Studio's concertzaal Dr. Kortmannweg 5, 5804 BB Venray (Limburg)
Tel: +31653427123, Fax: -, KvK: -
Pianist, componist en producer Rangel Silaev (2000)
https://youtu.be/4hPgnsMebV4 begon met pianospelen toen hij vijf jaar was. Vanaf 2010 was Rangel de jongste leerling van het YMA conservatorium te Tilburg. Hij kreeg onderwijs in twee studierichtingen op het conservatorium (piano en compositie) en volgde masterclasses bij buitenlandse docenten en bij de Imola Piano Academy. Vanaf september 2014 volgde Rangel zijn interne opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Rangel treedt veelvuldig op in binnen- en buitenland. In 2011 en in 2012 was Rangel prijswinnaar bij het Prinses Christina Concours. Hij was 2e bij het internationale EPTA concours 2014, werd de winnaar van het Internationaal Novak pianoconcours 2016 in Tsjechië en van Meesterproef bij de Doelen. Verder heeft hij de onderscheiding Classic Young Masters ontvangen, waarmee hij een tweejarig, persoonlijk op maat gemaakt begeleidingstraject won. In 2017 heeft Rangel de Gouden Label aanmoedigingsprijs van Klassiek Centraal in België gekregen en vloog hij samen met Valentine Blangé (viool) en Anne Sophie van Riel (altviool) dat jaar naar Griekenland om concerten in Athene en op Kreta te geven op uitnodiging van de Nederlandse Ambassade en het Prinses Christina Concours. Naast het klassieke repertoire speelt Rangel tijdens concerten zelf gecomponeerde eigentijdse muziek.

Rangel is vaak op televisie te zien. Zo was hij in september 2015 te zien in een documentaire over hem genaamd “Alles voor je kind” op NPO 1, gepresenteerd door Katja Schuurman. Voor deze documentaire werden Rangel en zijn familie een jaar lang gevolgd. Een andere documentaire over Rangel genaamd “Make my dream” won het Camposdoc filmfestival. In december 2019 te gast bij het programma ‘Podium Witteman’ https://www.youtube.com/watch?v=qkDSDee3Fvg en is in 2020 te gast geweest bij RTL7 Ondernemerslounge https://youtu.be/FvCyQtWL2HA. Vanaf 2014 is Rangel ook veel bezig met het maken van elektronische muziek, popmuziek en filmmuziek https://youtu.be/1tUALF_2QBE
, en verwerkt deze nieuwe muziekstijlen dan ook vaak in zijn eigen concerten. Hij implementeert alle kennis die hij van de klassieke muziek heeft vergaard, om op topniveau eigen muziek te kunnen schrijven, zowel als solist als in samenwerking met andere artiesten. In 2020 heeft Rangel hiervoor een grote publishing deal getekend bij Cloud9 Music BV, doormiddel van deze deal kan hij extra vaart maken met zijn eigen muziek en betrokken raken bij verschillende studiosessies.

Sinds 2018 is Rangel ook actief als leraar in het zelf maken van muziek en het pianospelen bij een professionele studio en school in Den Haag ‘DJ2BE’. Eind 2019 heeft hij samen met zijn ouders uit eigen initiatief een eigen concertzaal en studio geopend in zijn geboorteplaats Venray, genaamd ‘Era Studio’s’ https://youtu.be/E9oaU7bDQa0 ; https://youtu.be/Voc3A1JO9JI . In deze zaal is hij bezig om zijn eigen projecten, concerten en opnames te verzorgen en die met de hele wereld te delen. Rangel heeft een enorme lijst aan concerten, wedstrijden en andere evenementen waar hij aan mee heeft gewerkt.
Pianist, Componist, (Film)muziek producer, Productie van elektronische
muziek, Klassieke concerten, Moderne muziek concerten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Kamerton

A Touch of Ivory

Schoolstraat 4, 6223 BE Maastricht (Limburg)
Tel: 06 - 2608 7099, Fax: -, KvK: 67838898
Thomas Alexander


Een unieke, veelzijdige en gepassioneerde pianist; te boeken voor o.a. een klassieke concerten, bruiloft, bedrijfsfeest, uitvaart en meer.

Scherpste tarieven in de business!

Meer weten?

Bezoek de website op:

Www.thomasalexanderpiano.com
Klassiek concert, Bruiloft, Uitvaart, Bedrijfsfeest, Huiskamerconcert,
Receptie, Diner
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › A Touch of Ivory

Lars Nelissen van Gasselt

Sint Ursulahof 24, 5995 CG Kessel (Limburg)
Tel: 0616963065, Fax: -, KvK: 50026968
Lars Nelissen heeft zijn studie klassiek piano doorlopen aan het
conservatorium in Maastricht onder Avi Schönfeld. Lars is de oprichter van Piano Fantasy & Learning: https://pianofantasy.com/, een platform waar piano liefhebbers terecht kunnen voor online cursussen, specifieke bladmuziek en een piano-blog.

U kunt Lars Nelissen boeken voor recitals of concerten in andere vorm (in overleg).

Lars Nelissen geeft pianoles in Kessel en is de auteur van de unieke methode voor piano-techniek Super Fingers verkrijgbaar op https://pianofantasy.com/

De mogelijkheid is er voor een gratis proefles waarbij we kunnen kennismaken en informatie omtrent de lessen wordt gegeven, prijzen worden ook dan afgesproken. Het is vrijblijvend om na de proefles te beslissen wel of geen les te nemen. De lessen worden in Kessel gegeven op mijn vleugel. Kijk op de website voor alle informatie.
pianoles op locatie, pianoles online, klassiek pianist, componist, online
pianocursus, klassiek piano /jazz piano /piano improvisatie
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Lars Nelissen van Gasselt

Toon

Johan Willem Frisolaan 28, 6006 EW Weert (Limburg)
Tel: +31612922334, Fax: -, KvK: 55810837
Website onbekend
Allround musician, pianist for soloist, choir, band
Piano accompaniment, Guitar accompaniment, Piano teacher, Music theory
teacher
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Toon

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy